Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η σειρά Arcane του Netflix μας γνωρίζει τον κόσμο του League of Legends (trailer)

Riot και Netflix αποκάλυψαν το πρώτο trailer της σειράς Arcane, στο πλαίσιο του Geeked Week event. Πρόκειται για την πρώτη σειρά anime για το League of Legends που λαμβάνει χώρα στο Piltover και στο Zaun, ένα μέρος τεχνολογικού τρόμου. Οι δύο πόλεις βρίσκονται σε μια συνεχή αντιπαράθεση μεταξύ τους, με μέλη του Zaun να παρελαύνουν στους δρόμους του Piltover σκορπώντας το χάος.

Στο trailer γνωρίζουμε την Jinx, μια εγκληματία του Zaun που αγαπά το χάος, με τον αδελφό της, Vi, να δουλεύει στην αστυνομία του Piltover. Η μεταξύ τους σχέση θα αναπτυχθεί αρκετά κατά τη διάρκεια του show, δίνοντας στους θεατές πλούσιο backstory και για τους δύο.

Την παραγωγή του Arcane έχει αναλάβει η Riot συνεργασία με τη Fortiche Productions. Η πρεμιέρα του αναμένεται στο Netflix το φθινόπωρο του 2021.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*